top of page
etsitkö esiintyjää juhliin?
taikuriesitys juhliin
taikuri ja tilannekoomikko risto leppänen
kolminkertainen taikuuden suomen mestari

taikuriesitys juhliinne tyytyväisyystakuulla!

Hämmästyneitä ilmeitä ja hersyvää naurua kirvoittava taikuriesitys on mainio tunnelmankohottaja juhliin ja tapahtumiin. Energinen Stand-up -taikashow osallistaa yleisön ja saa vieraanne viihtymään: tilannetajuisesti ja hyvällä maulla!

Ohjelman kesto toivomuksenne mukaan 25-45 minuuttia. Esitykseen voidaan upottaa ryhmäänne liittyviä  inside-vitsejä tai viittauksia tiettyihin henkilöihin, jolloin lopputulos on personoitu ja todella yllättävä!

 

Ikimuistoinen taikuuden ilta juhlassanne saadaan aikaiseksi yhdistämällä show`hun lähitaikuutta vieraiden joukossa kierrellen.

Taikurin show`sta sanottua:

"Taikuri Risto Leppäsen lähitaikuus ja Stand-up -show nosti tunnelman kattoon mieheni  50-vuotisjuhlissa! Risto sai vieraamme täysillä mukaan esitykseensä. Naurua riitti ja mukavia muistoja syntyi! Risto on loistava esiintyjä juhliin, suosittelen lämpimästi!" 

-Mervi Anttila

"Suurkiitos esityksestäsi! Se oli napakymppi. Tunnelma oli jo alun perin hyvä, mutta pääsimme supervauhtiin showsi myötä. Kyselin palautetta pikkujouluistamme ja ne on todettu parhaimmiksi ikinä."

-Anu Tanskanen, Fifth Element Oy, Helsinki

"Kiitos mahtavasta, magikoomisesta taikuriesityksestä yritystemme yhteisessä juhlassa. Kaikki ovat kiitelleet esiintymistäsi, joka sai porukan välittömästi mukaansa ja piti energisyydellään sekä vauhdillaan otteessaan loppuun asti. Kun myös tilaamiseen liittyvät käytännön asiat sujuivat nopeasti ja täsmällisesti, on helppo suositella palveluitasi muillekin."

- Hilkka Helminen, Oy Osk. Rajala/Rajala Camera

Lue tästä tuore Ilta-Sanomien juttu yli 20 vuoden ammattiurasta! (Seppo Kärki / IS)

taikuri mediassa

Taikuriesitys hämmästyttää ja naurattaa:

Ota yhteyttä niin aloitetaan yhdessä juhlasi ohjelman suunnitteleminen!

Taikuri Risto Leppänen
Esiintyjä juhliin
contact@ristoleppanen.com
040 829 3754

bottom of page