top of page
etsitkö taikuria tampereelta?
Taikuri Tampere
taikuri ja tilannekoomikko risto leppänen
kolminkertainen taikuuden suomen mestari

Hämmästyneitä ilmeitä ja hersyvää naurua kirvoittava taikuriesitys on mainio tunnelmankohottaja juhliin ja tapahtumiin Tampereella. Energinen Stand-up -taikashow osallistaa yleisön ja saa vieraanne viihtymään: tilannetajuisesti ja hyvällä maulla!

Ohjelman kesto toivomuksenne mukaan 25-45 minuuttia. Esitykseen voidaan upottaa ryhmäänne liittyviä  inside-vitsejä tai viittauksia tiettyihin henkilöihin, jolloin lopputulos on personoitu ja todella yllättävä!

 

Ikimuistoinen taikuuden ilta Tampereella saadaan aikaiseksi yhdistämällä show`hun lähitaikuutta vieraiden joukossa kierrellen.

"Risto Leppänen performed a fantastic show to our multicultural audience. It highlighted our company's anniversary party."

-Johanna Kyckling, Intel Finland, Tampere

"Kiitos mahtavasta, magikoomisesta showsta yritystemme yhteisessä pikkujoulujuhlassa. Kaikki ovat kiitelleet esiintymistäsi, joka sai porukan välittömästi mukaansa ja piti energisyydellään sekä vauhdillaan otteessaan loppuun asti. Kun myös tilaamiseen liittyvät käytännön asiat sujuivat nopeasti ja täsmällisesti, on helppo suositella palveluitasi muillekin."

- Hilkka Helminen, Oy Osk. Rajala/Rajala Camera

taikuri mediassa

Tunnelma kattoon myös merkkipäivillä ja häissä Tampereella:

Taikuri Risto Leppänen
Tampere

contact@ristoleppanen.com
040 829 3754

bottom of page