top of page
Taikurin suositukset yritystilaisuus

yritystilaisuudet

commitlogo.png

"Olemme ilolla hämmästelleet Risto Leppäsen taitoja toistamiseen sekä henkilöstö- että asiakastilaisuuksissamme. Hänen esityksensä ovat tuntuneet joka kerta tuoreilta ja mukaansatempaavilta. Riston verbaliikka ja kyky reagoida tilanteisiin sopivalla tavalla juuri kyseisessä hetkessä ovat huippuluokkaa. Hän huomioi aidosti kulloisenkin yleisön erityispiirteet.

Tilaisuuksien vastuullisena järjestäjänä minulle on erityisen tärkeää voida luottaa ohjelman laatuun ja siihen, että tilaisuus muistetaan positiivisesti. Suosittelen lämpimästi Risto Leppäsen Showta muillekin asiantuntijaorganisaatioille!"

- Taija Siipilehto, Commit Oy

"Risto Leppänen performed a fantastic show to our multicultural audience. It highlighted our company's anniversary party."
 

- Johanna Kyckling, Intel Finland Oy

logointel.png

"Risto Leppänen hauskuutti ja hämmästytti lähes 1000 vierasta Isännöintipäivien iltajuhlassa Tampereella. Esityksensä toteutuksessa hän huomio hienosti tilaisuuden luonteen ja yhteistyö sujui muutenkin mutkattomasti. Kuulimme Riston esityksestä myös jälkikäteen paljon kehuja. Kiitos!"

- Wilma Wallin, Isännöintiliitto

logoisliito.png

"Risto is a real entertainer who loves his job. He is a professional and super funny. He performed at our company party and our employees loved him. I can recommend Risto to any event where multi-talented and versatile entertainer is needed!"

- Terhi Kangas, Avaus Marketing Innovations

logoavaus.png

"Kiitos mahtavasta, magikoomisesta showsta yritystemme yhteisessä pikkujoulujuhlassa. Kaikki ovat kiitelleet esiintymistäsi, joka sai porukan välittömästi mukaansa ja piti energisyydellään sekä vauhdillaan otteessaan loppuun asti. Kun myös tilaamiseen liittyvät käytännön asiat sujuivat nopeasti ja täsmällisesti, on helppo suositella palveluitasi muillekin."

- Hilkka Helminen, Rajala Camera

logorajala.png

"Olemme erittäin tyytyväisiä lähitaikuusesityksiisi tupaantuliaisjuhlassamme, jossa oli vieraita yli 400. Osallistujilta on tullut paljon kiitosta lupsakkaasta ja miellyttävästä esiintymistyylistäsi. Tekemäsi taikatemput olivat todella ammattimaisia ja tasokkaita. Lisäksi ilahdutti, että esiinnyit sujuvasti myös englanniksi ulkomaisille vieraillemme."

- Mikko Korkea-aho, Nordea

logonordea.png

"Magikoomikko Risto Leppänen esiintyi Kauhavalla kansainvälisillä asiakaspäivillämme, jossa oli vieraita lähes 30 maasta. Hän otti juontajana tilanteen haltuun ensi hetkistä alkaen.

Lähitaikuus upposi eri kansallisuuksiin hyvin ja vieraamme ällistelivät illan aikana myös taikashowta lavalla. Leppäsellä on taito yhdistää taikuutta ja huumoria sopivassa suhteessa ja juuri tilanteeseen sopivalla tavalla. Suosittelemme!”

- Piia Pajuvirta, Finn-Power Oy

logoprima.png

"Risto Leppäsen Show on ollut viime vuosina kansainvälisen koulutustilaisuutemme päätösillallisen ohjelmanumero. Hänen taikuutensa on kerrassaan hämmästyttävää ja höystetty sopivasti hauskoilla jutuilla. Riston englannin kieli on niin luontevaa, että voin suositella esitystä kaikkiin tilaisuuksiin joissa kansainvälisen yleisön halutaan todella viihtyvän." 

- Annika Pohtio, Pöyry

logopoyry.png

“Kiitos lähitaikuudestasi Eläinlääkäripäivien osastollamme. Asiakkaat olivat vaikuttuneita ja olemme kaikin puolin tyytyväisiä päivään!”

- Hannu Marttila, Orion Oyj

logoorion.png

“Risto ihastutti ja ihmetytti taidoillaan henkilöstöämme risteilyllä kuulaassa kevätsäässä. Lähitaikuuden ansiosta kaikki saivat osansa magiasta ja sitä, sekä illan huikeaa Showta, muistellaan vielä pitkään.”

- Sirpa Rantonen, Neste Shipping Oy

logoneste.jpeg

"Kiitos esiintymisestäsi yrityksemme 50v-juhlissa. Showsi ylitti odotuksemme. Henkilöstöltä ja yhteistyökumppaneilta saamamme palaute on ollut pelkästään positiivista." 

- Teemu Uimonen, Jartek Oy

logojartek.jpg

"Kiitos ihan huikeasta esityksestä asiakastilaisuudessamme! Sinulla on uskomaton talentti valloittaa yleisö!"

- Iiris Miettinen, Disar Oy

logodisar.png

"Suurkiitos esityksestäsi! Se oli napakymppi. Tunnelma oli jo alun perin hyvä, mutta pääsimme supervauhtiin showsi myötä. Kyselin palautetta pikkujouluistamme ja ne on todettu parhaimmiksi ikinä. Osakiitos siitä kuuluu ehdottomasti sinulle!"

- Anu Tanskanen, Fifth Element Oy

logofifth.png

“Kiitos vielä kerran! Yhdistetty stand-up ja taikuus toimi hyvin englanniksikin. Oli uskomatonta miten tykitit juttuja ja temppuja tulemaan ilman että oli sekuntiakaan välissä, ettei jotakin olisi tapahtunut!"

- Tiina Luoma, Finpro

finro.png

"Risto Leppäsen lähitaikuus valloitti Betoniyhdistyksen 85v-juhlaseminaarissa Helsingissä. Hän osasi joko todella lukea ajatuksiamme tai huijata mestarillisesti. Betoninlujaa ammattitaitoa ja tasokasta viihdettä joka tapauksessa."

- Jussi Mattila, tj. Suomen Betoniyhdistys

logoby.png

"Esityksesi teki tehtävänsä ja sait porukan taitavasti mukaan. Vauhdikas supliikki ja juttusi olivat taikuuden ohessa erittäin hyviä. Voimme ehdottomasti suositella showtasi muihinkin yritysjuhliin ja tapahtumiin." 

-Timo Uusimäki, Nokia Solutions and Networks

lofonsiemens.png

"Kiitos vielä maagisen hauskasta SHOWsta henkilökuntamme juhlassa! Taituruuttasi ja taikuruuttasi oli upeata seurata." 

- Marjo Valjakka,  Laurea-ammattikorkeakoulu

logolaurea.jpg

"Taikuri Risto Leppäsen Stand-up -taikashow oli Sähköinsinööriliiton pikkujoulujen ehdoton kohokohta. Tunnetusti tarkat sähköinsinöörit olivat vilpittömän hämmästyneitä Leppäsen taikashowsta, jossa yhdistyivät mukaansatempaavasti huumori ja taikuus. Tuntui kerrankin siltä, että niin katsojat kuin itse taikurikin nauttivat esiintymisestä. Ei ihme että Leppänen on voittanut Suomen mestaruuksia!" 

- Kari Lilja, Sähköinsinööriliitto ry

insinoorit.jpg

"Taikuri Risto Leppäsen Stand-up -taikashow Yleissairaalapsykiatrian valtakunnallisilla koulutuspäivillä saavutti toivomamme lopputuloksen, eli vapautti tunnelman nopeasti ja viihdytti osallistujia suvereenisti. Naurut olivat ratkiriemukkaat ja vieraiden kommentit ohjelmasta positiivisia. Loppuilta vietettiin poskilihakset kipeinä ja hämmästelyä riitti seuraavan päivän lounaallekin."

-Pia Makaroff-Lindgren, Peijaksen sairaala

logopeijas.png

merkkipäivät

"Kiitos huikean hienosta esityksestä; sain terapeuttisen korjaavan kokemuksen. Koulussani aikoinaan esiintynyt taikuri, jota siis en nähnyt puhujanpöntöstä jonne opettaja minut unohti "jäähylle", oli Solmu Mäkelä. Menestystä tärkeään työhösi. Tuot ihmisille vapauttavia kokemuksia!”

- Tapio Aaltonen, kirjailija, yritysvalmentaja

"Suurkiitokset Sinulle vielä onnistuneesta ohjelmanumerosta juhlissamme. Esiintymisesi sai yleisön avautumaan ja rentoutumaan; kun ihmiset saadaan osallistettua, sekä osallisilla että yleisöllä on oikeasti hauskaa! Esityksesi jälkeen meillä oli helppo työ saada porukka innostumaan omista ohjelmanumeroistamme."

- Carl Slätis

"Taikuri Risto Leppäsen lähitaikuus ja Stand-up -show nosti tunnelman kattoon mieheni  50-vuotisjuhlissa! Risto sai vieraamme täysillä mukaan esitykseensä. Naurua riitti ja mukavia muistoja syntyi! Suosittelen lämpimästi!" 

-Mervi Anttila

"Kiitos ohjelmasta jonka teit 50v-juhlissani Jalasjärvellä. Ohjelma on jäänyt elämään ja kirvoittanut monet keskustelut kahvitauoilla niin minun kuin vaimonikin työpaikalla. Voin suositella maagisia palveluitasi varauksetta."

-Mikko Pikkutupa

hääjuhlat

"Haluan vielä kiittää onnistuneesta esiintymisestäsi hääjuhlassamme. Taikuus heti alussa avasi hienosti illan ja nosti tunnelman kattoon. Stand-up -shown jälkeen tekemäsi lähitaikuus kruunasi esityksen. Illan aikana juhlavierailta saamassani palautteessa kehuttiin kovasti esitystäsi ja erityisesti sitä, että kaikki vieraat kokivat tulleensa huomioiduksi. Taikuutesi todella lumosi yleisön, joka poistui kartanosta onnellisena ja hyväntuulisena."

-Eeva Ylätupa

"Vieläkin, melkein kuukauden jälkeen, saamme lähes päivittäin kuulla mielenkiintoisista ohjelmanumeroistasi häissämme. Ne todella vapauttivat tunnelmaa ja herättivät keskustelua jopa aivan vieraiden pöytäseurueiden keskuudessa. Olit meille nappivalinta. Suosittelemme sinua muillekin juhlijoille, jotka haluavat jotain erityistä ja ainutlaatuista juhlapäiväänsä - ja muisteltavaa arkeen juhlien jälkeenkin." 

-Saija ja Matti Leivo

bottom of page