top of page
etsitkö taikuria helsingistä?
taikurihelsinki
taikuri ja tilannekoomikko risto leppänen
kolminkertainen taikuuden suomen mestari

Hämmästyneitä ilmeitä ja hersyvää naurua kirvoittava taikuriesitys on mainio tunnelmankohottaja juhliin ja tapahtumiin Helsingissä. Energinen Stand-up -taikashow osallistaa yleisön ja saa vieraanne viihtymään: tilannetajuisesti ja hyvällä maulla!

Ohjelman kesto toivomuksenne mukaan 25-45 minuuttia. Esitykseen voidaan upottaa ryhmäänne liittyviä  inside-vitsejä tai viittauksia tiettyihin henkilöihin, jolloin lopputulos on personoitu ja todella yllättävä!

 

Ikimuistoinen taikuuden ilta Helsingissä saadaan aikaiseksi yhdistämällä show`hun lähitaikuutta vieraiden joukossa kierrellen.

"Suurkiitos esityksestäsi! Se oli napakymppi. Tunnelma oli jo alun perin hyvä, mutta pääsimme supervauhtiin showsi myötä. Kyselin palautetta pikkujouluistamme ja ne on todettu parhaimmiksi ikinä."

-Anu Tanskanen, Fifth Element Oy, Helsinki

"Kiitos mahtavasta, magikoomisesta showsta yritystemme yhteisessä pikkujoulujuhlassa. Kaikki ovat kiitelleet esiintymistäsi, joka sai porukan välittömästi mukaansa ja piti energisyydellään sekä vauhdillaan otteessaan loppuun asti. Kun myös tilaamiseen liittyvät käytännön asiat sujuivat nopeasti ja täsmällisesti, on helppo suositella palveluitasi muillekin."

- Hilkka Helminen, Oy Osk. Rajala/Rajala Camera

Lue tästä Ilta-Sanomien henkilökuvajuttu Riston 20 vuoden ammattiurasta taikuuden maailmassa. (IS / Seppo Kärki)

taikuri lehdessä

Tunnelma kattoon myös merkkipäivillä ja häissä Helsingissä:

Taikuri Risto Leppänen
Helsinki

contact@ristoleppanen.com
040 829 3754

bottom of page