top of page
etsitkö mentalistia juhliin?
mentalisti
taikuri, mentalisti ja tilannekoomikko risto leppänen
mediastakin tuttu kolminkertainen taikuuden suomen mestari

Hämmästyneitä ilmeitä ja hersyvää naurua kirvoittava show on mainio tunnelmankohottaja juhliin ja tapahtumiin. Energinen esitys tarjoilee rautaisen annoksen mielen mysteerejä, palkittua taikuutta ja vauhdikasta komiikkaa. Monipuolinen kokonaisuus osallistaa yleisön ja saa vieraanne viihtymään: tilannetajuisesti ja hyvällä maulla!

Ohjelman kesto toivomuksenne mukaan 20-45 minuuttia. Esitykseen voidaan upottaa ryhmäänne liittyviä viittauksia tiettyihin henkilöihin, jolloin lopputulos on personoitu ja todella yllättävä!

 

Ikimuistoinen taikuuden ja mentalismin ilta saadaan aikaiseksi yhdistämällä show`hun myös lähitaikuutta vieraiden joukossa kierrellen.

Show`sta sanottua:

"Suurkiitos esityksestäsi! Se oli napakymppi. Tunnelma oli jo alun perin hyvä, mutta pääsimme supervauhtiin showsi myötä. Kyselin palautetta pikkujouluistamme ja ne on todettu parhaimmiksi ikinä."

-Anu Tanskanen, Fifth Element Oy

"Kiitos mahtavasta showsta yritystemme yhteisessä pikkujoulujuhlassa. Kaikki ovat kiitelleet esiintymistäsi, joka sai porukan välittömästi mukaansa ja piti energisyydellään sekä vauhdillaan otteessaan loppuun asti. Kun myös tilaamiseen liittyvät käytännön asiat sujuivat nopeasti ja täsmällisesti, on helppo suositella palveluitasi muillekin."

- Hilkka Helminen, Oy Osk. Rajala/Rajala Camera

Risto Leppänen lukee avustajansa ajatuksia:

Avustajan ajattelema kortti materialisoituu toiselta puolelta maailmaa:

Tilannekomiikkaa live-yleisön edessä

Taikuri Risto Leppänen
Mentalisti juhliin
contact@ristoleppanen.com
040 829 3754

bottom of page